Woonkamer

Wat jij op je vloer wilt bestaat! Wij hebben het.

Je wilt een aantrekkelijk huis met een indrukwekkende inrichting! Je wilt je thuis voelen en elke dag genieten van je vloer! Je wilt gebruiksgemak en weinig onderhoud! Je wilt zeker weten dat je niet teveel betaalt! Je wilt eenmalig de juiste investering doen! Je wilt voor jou de beste keuze!

natuursteen tegels tegels Wassink Vloerenwoonkamer tegels

 

tegels woonkamertegels woonkamer woonkamer

Tegels in je woonkamer is een slimme keuze. Het biedt je decennialang comfort, schoonheid en gebruiksgemak. Een tegelvloer kies je bewust. Je kunt er immers minstens 20 jaar mee doen! Dan wil je zeker weten, dat je een goede keuze maakt.

Bij ons vind je antwoord op al je vragen:

check Is een tegelvloer überhaupt een goede keuze voor mij?

check Hoe weet ik welke tegel past bij mijn smaak en lifestyle?

check Wat zijn de hedendaagse trends?.

check Ik overweeg vloerverwarming, waar moet ik dan op letten?

check Wat moet ik voorbereiden voordat tegels verlijmd kunnen worden?

check Met welk onderhoud heb ik een levenslang plezier van mijn tegels?

De juiste keuze maken vereist vakmanschap. Vakmanschap die jij ook kan verkrijgen!
In onze gratis e-books lees je over de belangrijkste aspecten van tegels: de materiaalverschillen en de kleurkeuze. Je leert welke afwegingen je moet maken. Hoe tegels de beleving van jouw woonruimte beïnvloeden. Maar ook hoe jouw levensstijl bepalend is voor de tegels die bij jou passen. In ons ebook over kleur en tegels geven we je uitleg over de enorme diversiteit aan kleurschakeringen in tegels. We bespreken de wetmatigheden binnen een kleurbereik . En we geven voorbeelden van het effect dat een kleurkeuze heeft op de ervaring van je ruimte. Kleur geeft je tegel én je huis sfeer!

Naast ons ebook Kleur bepaalt je woonplezier, hebben wij ook het ebook Het verschil tussen natuursteen en keramiek geschreven. Met dit ebook krijg je alle kennis over de materiaalverschillen tussen deze twee steensoorten en de effecten daarvan. We vertellen welke vooroordelen wel en niet kloppen over natuursteen en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van keramiek. Na het lezen van dit e-book weet jij wat je wilt!

Voor nog meer inspiratie, lees je onze referenties en onze casestudies. Doe er je voordeel mee!

Blogs

Meer blogs>