Terug

Wassinks Most Wanted, onze showroom top 3

Graag presenteren we je onze top 3 van showroom toppers!

De tegels waar je zeker niet aan voorbij mag lopen! En die door velen als favoriet worden uitgezocht. We zetten ze dan ook graag in de spotlight.

1. Brasilia

Brasilia leisteen

Deze keramische leisteen look is nieuw in ons assortiment, maar nu al een bestseller. Hij is dan ook niet van echt te onderscheiden.

Wat deze tegel extra speciaal maakt is dat hij er ook in een buitenvariant is van 2 cm dik. Daarmee dus helemaal geschikt voor de nieuwe trend je binnentegels ook naar buiten door te trekken (of andersom, het is maar hoe je het bekijkt…)

Hij heeft een goede antislipwaarde, is heel makkelijk in het onderhoud en ook nog eens in een drie aantal gangbare kleuren verkrijgbaar. Voor minder dan €50,- /m2 heb je een super kwaliteit vloertegel.

2. Beton-Crete

Beton-Crete Promo Tegel

De Beton-Crete combineert twee hele grote trends: een hele aantrekkelijke prijs en een hele fraaie betonlook. Voor minder dan € 30,- per m2 heb je een hele fraaie kwaliteitstegel.

Hij is er in twee kleuren: antraciet en licht grijs. De antraciete versie kenmerkt zich door een hele warme uitstraling, waarmee hij moeiteloos combineert met heel veel stijlen en kleuren!

We hebben hem op voorraad, dus kom hem meteen ophalen. Op = op!

3. Game

Game serie

Ook deze tegel heeft een beton-look, maar een hele rustige. Het lichte relief dat hier inzit geeft een hele fraaie diepte in deze tegel.

De Game kenmerkt zich door veelzijdigheid: 8 fraaie kleuren en 4 gangbare maten: ook in de trendy maat  80x80cm.

Wij (en velen met ons) vinden dit een topper voor een woonkamervloer! Mocht je deze vloer op een groot oppervlak willen zien, dan kunnen we je in contact brengen met een tevreden klant!

Wij zijn benieuwd wat jullie van onze showroom toppers vinden! Laat het ons weten….

 

 

 

 

 

Comments

comments