Terug

Tegels van vtwonen, gezien door Maison Belle

Nóg een gastblog van Maison Belle

vtwonen, kennen we van het tijdschrift. Maar wist je dat vtwonen ook een eigen tegel-lijn heeft?

Op de Woonbeurs Amsterdam werd begin oktober de nieuwe collectie tegels van vtwonen gepresenteerd. De combinatie van mooie materialen, kleuren en motieven maken de serie echt de moeite waard! Wat zijn de trends van het nieuwe seizoen van de vtwonen tegels? Maison Belle laat ze je zien.

Inspireer, oriënteer, creëer, mix&match…

Met tegels kan je je interieur een specifieke uitstraling geven. Ga je voor natuurlijk, stoer of juist chique? Het mooie is dat de vtwonen collectie tegels in veel verschillende formaten, kleuren en afwerkingen heeft. Van heel groot tot echt smal, van ruw tot super glad. Daar kan je eigenlijk alle kanten mee op. Je kunt kiezen voor een een rustige vloertegel met een print op de muren of alleen 1 muur in een tegelpatroon. Door het motief wordt de ruimte persoonlijk en gaat het echt leven. Dat is een makkelijke manier om een de sfeer toe te voegen die bij je past. Tegels worden meestal gebruikt voor toilet, badkamer of keuken maar deze serie is zo mooi, die kan je ook op onverwachte plekken in huis gebruiken. Waarom geen tegelvloer in de hal met een mooi patroon? Zelfs een muurtje in de woonkamer of je salontafel kunnen tegels aan, durf jij?

1.VT_Loft_square-1024x724
Grafische patronen zorgen voor een moderne uitstraling door het lijnenspel.

2.Vtwonen_Geometric-Blanco-serie-Uni-Loft-Grey-Serie-Loft--682x10243.VT_Loft_WC_V1-723x1024
Stel je eigen combinatie samen en combineer verschillende prints met verschillende texturen. Doordat de tinten heel goed bij elkaar passen is het niet moeilijk om zelf een combinatie samen te stellen. De adviseur kan daar natuurlijk heel goed bij helpen.

4.Vtwonen_Serie-Mediterranea-en-White-Touch-Serie-Earth-Fire-691x10245.Vtwonen_Serie-Deco-en-Javea-Nieve-serie-Mediterranea-819x1024

Gebruik originele tegels in de keuken en laat ze terug komen op je salontafel, gewaagd! Dit is model Deco, mooi om de strepen met cirkels te mixen.

7.Vtwonen_Old-Wood-Serie-Wood1-682x1024
Vind je een houten vloer niet praktisch? Kies voor keramisch hout zoals deze tegel: Old Wood, ze zijn bijna niet van hout te onderscheiden.

Laat je inspireren in de showroom van Wassink vloeren en tegels, zo kun je de tegels met eigen ogen bekijken en vergelijken.

Marije Develing
Interieurontwerper Maison Belle

stempel Maison

Comments

comments