Over ons

We want you to feel at home! Welkom bij ons thuis!

Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze zich thuis voelen.
Met inspiratie, goede producten en onze kennis van keramiek en natuursteen bieden we hierin een helpende hand.
In drie stappen heb jij je persoonlijke keuze gemaakt:

check Lees ons gratis e-book

check Laat je inspireren door deze website

check Kom naar onze showroom

 

PAND vloeren01 kopie

 

Wassink is ruim 30 jaar een bekende naam in Apeldoorn. Je bent welkom aan de Stadhoudersmolenweg 198 te Apeldoorn. Deze locatie is goed bereikbaar.
Het pand en het terrein van familiebedrijf Wassink is ontworpen door architect Lars Courage. De architectonisch constructie van zwart staal en glas heeft in 2012 de Architectuur- Publieksprijs van Apeldoorn gekregen.
Je zult zien dat de inrichting van onze showroom één geheel vormt met de buitenarchitectuur. Je loopt over ontelbare vloervakken waardoor je de tegel kan beoordelen op hoe die ook werkelijk overkomt. Deze vierkante afwerking zie je overal terug, op de vloer, aan de wanden en in het interieur. Bij ons geen overvolle kasten, maar wel inspiratie-kubussen op draaipanelen en grote uittrek-borden. We hebben veel aandacht besteed aan goede verlichting zodat je een tegel ook werkelijk op waarde kan schatten. Wij willen dat jij je tegels ook werkelijk ervaren kan.

Wij importeren veel zelf zoals Vietnamees hardsteen, Braziliaanse leisteen, basalt, marmer en kalksteen uit Spanje. Hierdoor kopen we gericht in waardoor we jou een gunstig aanbod kunnen doen. Van deze tegels hebben we ook vaak een ruime voorraad waarmee we je snel kunnen leveren.
Tevens helpen we je aan veel van de bekendere merken zoals Cotto d’Este, vtwonen, Porcelanosa, Mirage, Beltrami, Winckelmans, Castelo de Portugal, Casa Dolce Casa, Mosa en Michel Oprey & Beisterveld.

Een bezoek aan ons terrein is een beleving op zich! Van Wassink Vloeren en Tegels loop je naar Wassink Bestratingen. Alle mogelijkheden op het gebied van sierbestrating en tuinarchitectuur vind je hier! Maak een wandeling door onze showtuin en laat je inspireren door het prachtige aanbod voor je terras en veranda.
Kinderen mogen zich bij ons op het terrein goed vermaken. Ze kunnen zowel buiten als binnen veilig spelen.
Overal bij de familie Wassink ontmoet je onze open-mind, klantvriendelijkheid en kennis van zaken.
En niet onbelangrijk: je krijgt lekkere koffie en heerlijke thee! Wij willen dat jij je thuis voelt!

Welkom!

Wassink Vloeren en Tegels
Stadhoudersmolenweg 198
7317 AZ Apeldoorn
055 – 576 26 02

Blogs

Meer blogs>