Terug

Oud en nieuw

Op één van de laatste dagen van het jaar blikken wij graag even met je terug. Wat was nu helemaal in in 2014. Maar liever kijken wij vooruit. Wat gaat er gebeuren in tegelland. Wat gaan de nieuwe trends worden?

2014

In 2014 zagen we ruwe natuurlijke materialen. De natuursteenlook is natuurlijk nooit weggeweest en de kwartsiet look een hele mooie variatie hierop.

kwartsiet

Kleur is ook weer terug van weggeweest. Dit zie je onder andere terug in de prachtige vintage collecties.

Keramisch parket is ook aan een enorme opmars begonnen in 2014 en lijkt niet te stuiten. Want met een keramisch parket combineer je alle voordelen van een stenen vloer met de mooiste houtstructuren in alle mogelijke tinten en sferen.

7.Vtwonen_Old-Wood-Serie-Wood1-682x1024

Lefhebben door te kiezen voor afwijkende vormen en prints die je niet zo snel ziet. Ook dat zagen wij in 2014 gebeuren…

pauw en panter

2015

Voor 2015 zien wij onder andere de volgende trends aankomen:

1.Handvormen en ander vakmanschap

Dit is natuurlijk iets dat al van alle tijden is, maar altijd zal blijven. Er gaat niets boven handwerk. Het is uniek, stijlvol en tijdloos! Lees in ons blog Hollands Glorie meer over deze klassieke tegels.

tegel keuken

2. Rust in kleur

Alhoewel kleur een grote trend is, zien wij dat de basis van een huis kleur moet dragen. En de vloer is de basis van je huis. Kies je kleur bewust en je zult met alle kleurtrends mee kunnen doen. De tinten in taupe, warm-grijs, warmbruin en zand zijn volop vertegenwoordigd in de nieuwe collecties.

woonkamer vloer

3. Glitter en glans!

Het mag weer glimmen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de metallic series. Je zult verrast zijn over de eenvoud waarmee je deze tegel combineert met hoogglans wit, hout en of betonlook! Wij vinden dit een topper!

4. Maat

Of het nu heel klein is of heel groot, het moet maatwerk zijn. Een puzzelstuk dat past in jouw huis. Onze grote jongens doen het altijd goed. Een maat van 60×120 of 120×120 past zomaar ook in jouw interieur! Vooral in de betonlook doen de langwerpige grote tegels het heel goed!

Maar onze nieuwe collectie in ‘kleingoed’ is ook om op te eten…

5. Koper

Maar dan zonder poetsen…

6. patronen in de mix

Maak er maar wat moois van. Mooie patronen laten zich perfect combineren. Weg met de eenheid…

nieuwste collectie tegels patronen

Welke trends in vloeren zie jij voor 2015?

Wij zijn heel benieuwd! Laat het ons weten in het commentaarveld hieronder!

Comments

comments