Terug

familie Veijer

Toen we gingen nadenken over de inrichting en indeling van onze toilet en badkamer, hadden we in eerst instantie het idee dat de tegels een van de minst belangrijke dingen waren. Ondertussen zijn we erachter dat niets minder waar is; juist de tegels zijn constant in het zicht en bepalen de beleving van de ruimte.

We zijn daarom ook erg blij dat we bij Wassink door Jeanette zo goed zijn voorgelicht over de verschillende mogelijkheden en welke tegels al dan niet goed bij elkaar passen. Door ons te helpen goed te bepalen hoe we wat meer ‘spanning’ konden aanbrengen, zonder de door ons gewenste rustige uitstraling te verliezen, zijn we nu super blij met het resultaat. Ook bij een tweede keer (toen we na het eerst bezoek nog niet helemaal zeker waren) was er weer alle tijd en aandacht om ons te helpen..

Daarnaast hebben we door het ruime assortiment telkens nét iets andere/unieke maten kunnen kiezen (20×50 i.p.v. het standaard 30×60). Daardoor hebben onze badkamer en toilet naar onze mening een net iets luxere en mooiere uitstraling gekregen.

We kozen uiteindelijk voor:

  • Witte wandtegels glans Dublin Bianco (13×40 cm)
  • Witte wandtegels mat (20×50 cm)
  • vtwonen Loft Silver (59,2×59,2 cm)
  • vtwonen Neo Ambre Decor (20×20 cm)

Al met al zijn de persoonlijke service, het plezierige contact en het meedenken zijn met name de zaken die we zo enorm hebben gewaardeerd. Daarnaast is het natuurlijk prettig om pakketten die over waren, gewoon terug te kunnen brengen zonder al te veel rompslomp.

De twee tips die we iedereen daarom graag meegeven: Juist de tegels etc. zijn écht heel belangrijk en bepalend voor hoe de ruimte aanvoelt! En ga vooral ook langs om de verschillende tegels en materialen bij elkaar te houden, alleen dan weet je écht of het staat en kun je nog van het advies van Jeanette e.a. gebruik maken.

Kortom; wij raden Wassink van harte aan bij iedereen die op zoek is naar mooie tegels en goede service!

Rick en Thérèse Veijer

Elst – Gelderland

Comments

comments