Terug

familie Penn

Een natuurlijke vloer met warme uitstraling.

Na het uitgebreid rondkijken, testen en vergelijken van de soorten, kleuren en bewerkingen van verschillende marmertegels, hebben we de Crema Nuova Marmeren tegels besteld.

Deze meditterrane vloer geeft een prettige lichte en unieke uitstraling in ons gerenoveerde woonkamer, keuken en hal. In de winter is het snel behaaglijk met de vloerverwarming die eronder gelegd is en zomers is de vloer heerlijk koel.

We hebben een zeer prettige service ervaren. Er is goed meegedacht in toepassing, stijl, kleur en bewerking en onderhoud van het marmer. We kregen informatie over de tegelzetter en konden zelf afspraken maken over de bezorging en het leggen van de vloer. Er is een zeer ruim assortiment in de zaak aanwezig en we hebben meteen ideeen op kunnen doen voor renovatie van de badkamer.

Ter plekke kijken en ervaren geeft veel meer inspiratie dan alleen het kijken op een website.

Uniek is ook dat we meteen tegels hebben uitgezocht voor ons buitenterras.Ook bij de buitenafdeling is rondkijken zeer zinvol omdat er veel voorbeelden zijn van vloeren en mogelijkheden in de tuin. Het heeft ons ook veel tijdswinst opgeleverd.

Comments

comments