Badkamer

Jouw dag start in je badkamer! Maak het tot een aangename belevenis!

De badkamer en toilet zijn functionele ruimtes in je huis. Je maakt er veelvuldig gebruik van en ze moeten praktisch en comfortabel zijn.
Maar er is meer. De badkamer bepaalt de start en afsluiting van je dag. De uitstraling en sfeer beïnvloedt het ochtendritueel waarmee je de wereld instapt. En diezelfde rust en ruimte bepaalt je dagafsluiting.

Zorg dat je je thuis voelt!

Badkamer tegelstegels wc badkamer

badkamer-tegelsgrote-tegels-in-de-badkamerbadkamer tegels

De inrichting van een badkamer is smaakgevoelig. Iemand houdt van kleur en glans, en een ander wil het liefst wit en mat. Onthoud, de inrichting van je toilet en badkamer begint met de goede tegelkeuze.

 

check De kleur van de tegels geeft jouw woonsmaak weer.

check Het formaat van je tegels bepaalt de optische grootte.

check De eigenschappen van het materiaal beïnvloeden de basissfeer

check De structuur van vloertegels bepalen de veiligheid van je natte ruimte.

Bij de zoektocht naar een nieuwe badkamer of toilet, beginnen mensen vaak met kijken naar een badmeubel of een mooie kraan. Pas in een later stadium realiseren ze zich ‘ oh ja, we moeten ook tegels’. Eigenlijk is dit jammer. Want tegels vormen de basis van je sanitaire ruimte! Kies bewust!

Je wilt immers geen tegelformaat waarmee de muren op je afkomen. Je wilt geen tegels die door water spekglad worden. Geen tegels die poreus zijn en daarom dof worden van de kalkaanslag. Bespaar je tegels waar je teleurgesteld over raakt en spijt van krijgt.

Je mag van ons deskundige tips verwachten. Zoals donkere tegels geven een exclusief gevoel. Maar vergen wel meer onderhoud doordat kalkvlekken en stof meer zichtbaar zijn. Natuursteen kan met een goede impregnering ook in de badkamer of wc en is helemaal niet duurder zoals veel mensen denken. Door wandtegels te combineren met mozaïek stroken is een bijzondere inrichting voor alle budgetten te realiseren. En een groot tegelformaat zorgt ervoor dat je badkamervloer groter lijkt.

Wees je vooral bewust dat de anti-slip niet bij elke tegel gelijk is. Kies altijd voor een hoge r-waarde voor natte vloeren.

Wij hebben onze showroom zo laten ontwikkelen dat jij de goede keus kan maken.

check Onze tegels zijn ruim en overzichtelijk op kleur en materiaal gepresenteerd.

check Over onze vloeren kun je lopen en de wandtegels hangen zodat je ze realistisch kunt beoordelen.

check Ons pand en onze benadering inspireert tot ‘out-of-the-box‘-denken.

check Wij adviseren ook over functionaliteit en praktische toepassingen.

check In onze voorraadhal vind je partijen en aanbiedingen.

check Wij houden rekening met je budget.

We want you to feel at home!

Blogs

Meer blogs>